Denne tirsdagen startet grått og stusslig, men nå går det i riktig retning igjen: YR.no melder nemlig strålende sommervær de neste dagene.

Allerede denne tirsdagen skal temperaturen krype opp mot 22 grader i lavlandet, men det fineste været kommer trolig først i morgen:

Onsdag er det meldt 24 grader og nesten ikke en eneste sky over Hamar-området.

Men, det gjelder å nyte sola mens man kan. Allerede torsdag skal det dukke opp noen flere skyer, men værmeldingen varsler fortsatt pent oppholdsvær og temperaturer mellom 19 og 22 grader ut uka.

Foreløpig er vi langt unna tropenetter: Midt på natten vil temperaturene ligge rundt 10-12 grader.

I fjellet er det naturlig nok litt kjøligere: På Sjusjøen vil gradestokken stort sett vise fire til seks grader mindre enn i Hamar by.

Vindstyrken ser ut til å bli svært beskjeden: Både langs Mjøsa og i fjellet er det meldt puslete vind mellom én og tre sekundmeter. Det er i praksis nesten vindstille.

Dermed burde sommerhatten sitte trygt på hodet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.