ANNTIK AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og har følgende formål: «Kjøp, salg og utleie av fast eiendom og investering i aksjer.» Arild Frafjord (59) er daglig leder og enestyre.

JOHANNESSEN& PETTERSEN HOLDING AS på Ådalsbruk i Løten har 40.000 kroner i aksjekapital. Fredrik Hoff Johannessen (27) er daglig leder og styreleder. Ida Marie Pettersen (22) er styremedlem. Fredrik har fra før Johannessen Maskin som et enkeltmannsforetak.

GLOW AKADEMIET AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp og salg av hudpleieprodukter, kurs, seminarer, coaching og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak.» Camilla Spikkerud (34) er daglig leder og enestyre. Hun har fra før et enkeltpersonforetak med samme navn.

ROBIN ILSENG (50) har opprettet enkeltmannsforetak i eget navn i Ottestad i Stange. Formål: «Kjøring av traktor i næring. Kjøp og salg av brukte landbruksmaskiner.»

BYGGELEDER AS på Espa i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Prosjekt og byggeledelse.» Gunnar Johansen (63) er daglig leder og enestyre. Han har fra før et enkeltpersonforetak.

IMPETUS PROSJEKT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og skal drive med eiendom. Vegard Kokslien (36) er daglig leder og enestyre. Han er fra før inne i en rekke selskap innen eiendom, utvikling og entreprenørvirksomhet.

JØNSRUD EIENDOM AS i Furnes i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og Einar Barmoen Simensen (56) som daglig leder og styremedlem. Hilde Hagelund Simensen (55) er styreleder.

HANS JØRGEN HOUMB (32) har opprettet enkeltpersonforetak i eget navn i Moelv. Formål: «Formål Jord-bruksvirksomhet med kjøtt av sau og storfe. Leiekjøring i jordbruket og utleie av arbeidskraft.»

TEAM AUTO AS på Ingeberg i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Vedlikehold og reparasjon av motorvogner, unntatt motorsykler. Bilpleie og det som står i naturlig forbindelse med dette.» Oslo-selskapet Volume 4 AS, som har noen titalls datterselskap, er registrert som eier. Kurt Henrik Eikrem (41) fra Furnes i Ringsaker er registrert som daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert med Team Auto som et enkeltmannsforetak.

CFO EIENDOM AS på Rudshøgda i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Anskaffe eiendom hovedsakelig for utleie samt drift som er naturlig tilhørende denne virksomhet.» Carl Frithjof Omsted (51) er daglig leder og enestyre. Han har flere roller i næringslivet – blant annet er han styreleder, daglig leder og eier av Mjøs-Produkter AS. Selskapet, som driver innen byggebransjen, har hatt en solid vekst og veldig pene resultat de siste årene. Selskapet er nå involvert i en fisjon.

MJØS-PRODUKTER AS er et nyetablert selskap med 30.000 kroner i aksjekapital på Rudshøgda. Selskapet har samme navn som selskapet over, men annet organisasjonsnummer. Selskapet i forrige avsnitt har for øvrig to million kroner i aksjekapital. I «Nye» Mjøs-produkter AS er Svein Slåen (46) fra Brøttum registrert som daglig leder. Omsted fra selskapet over er styreleder. Hovedformålet er byggevedlikehold. Selskapet over er involvert i en fisjon der «Nye» Mjøs-produkter er ett av to overtakende selskap.

DETALJ BYGG AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Rehabilitering, nybygg, tilbygg, samt alt som hører naturlig til byggfaget.» Patrik Mikael Fodor (32) er daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert med interesser i Northboss AS. Selskapet som har salg/import/utvikling av arbeidsklær og andre klær som formål holder til i Rørvik i Ytre Namdal. Fodor er ikke eneste lokale medeier.

PLUSS DIALOG AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Formål: «Dialogtjenester for veldedighetsorganisasjoner og andre foretak samt konsulenttjenester relatert til disse.» Kaj Magnus Klein (56) er daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert med et enkeltmannsforetak og som varamedlem til styret for Your order AS i Oslo.

LM PROSJEKT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Konsulentbistand innenfor VVS og VA, herunder kalkulasjon, prosjektering og prosjektledelse, samt kjøp og salg.» Leiv Oddmund Myrvang (64) – best kjent fra lokal politikk i Hamar – er daglig leder og enestyre.

KONTONG HOLDING er etablert som enkeltpersonforetak i Brumunddal av Kornkanok Kontong Koller (39). Formål: «Utleie og salg av egen eller leid fast eiendom, aksjeinvesteringer, kjøp og salg av verdipapirer.»

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.