BIRKEBEINERSPELET AS i Mesnali ved Sjusjøen har 100.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Arrangere spel/teater/konserter, samt det som naturlig hører til.» Kristoffer Hauger (61) leder styret som også består av Camilla Li (57), Sondre Li Hauger (28), Lage Li Hauger (30) og Åsmund Brede Eike (46). De to første er fra Mesnali og de tre siste fra Oslo.

MR. KEBAB i Hamar er etablert med Diako Muradyaliabady (38) som innehaver. Bahareh Amirnejadazar (36) er registrert som daglig leder. Etableringen av gatekjøkkenet er tidligere omtalt i HA.

KNAUSEN TH INVEST AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Helge (58) og Turid Borud (56) står som jevnstore eiere. Hege er daglig leder og styreleder. Turid er styremedlem. Helge er fra før daglig leder i suksessbedriften Hymax i Brumunddal.

MOELV SERVICESTASJON AS har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Drift av bensinstasjon-bilservice-vaskehall-bilrekvisita-dagligvare og alt det andre som hører naturlig til.» Iqbal Miran Javed (51) fra Oslo er innehaver, daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert som eneeier og daglig leder for Rett Inn Bar AS i Storgata i Oslo.

VESTHEIM MASKIN AS på Brøttum i Ringsaker har 150.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Tjenester inn bygg og anlegg, montasje og reparasjon av utstyr til industri, konsulent- og rådgivningstjenester, teknisk salg og service, samt aksjetegning.» Øivind Vestheim (58) er eier, daglig leder og styreleder. Kristine Vestheim (56) er styremedlem. Øyvind er inne i flere selskap. Det største er Ringsaker Industriservice der han er registrert som største eier (40 prosent) og det er om lag 50 ansatte. Driftsinntektene kom i 2015 opp i 83 millioner kroner. Driftsresultat og resultat før skatt ble på drøyt millioner kroner.

HUS1 GARANTI AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Stille garantier i henhold til Bustadoppføringslova overfor forhandlere av Hus1 Norge AS (….). Hus1 Norge AS i Brumunddal er eier. Her er Ove Kr. Hafsås Invest AS i Hamar en av fire jevnstore eiere. De tre andre holder til i Jølster, Molde og Bremnes. Det nye selskapet har Ove Kristen Hafsås (67) som daglig leder og styremedlem. André Sunde (40) fra Jølster er styreleder og Oskar Michael Lyngstad (60) styremedlem. Alle har flere verv fra før av.

STENSLI GARD DA i Brumunddal skal drive med eiendom. Sigrun Skjelseth (40) og Michael Holmvik (43) står for en halvpart hver. Holmvik er fra før medeier i Bjørvik Eiendom AS i Gjøvik.

GET IT TRAFIKKSKOLE AS i Furnes i Ringsaker har Kjell Skårholen (54) som eier, daglig leder og styreleder. Carl-André (19), Ingegjerd (52) og Ole-Henrik Skårholen (21) er styremedlemmer. Kjell har fra før trafikkskolen som et enkeltpersonforetak.

OTTESTAD RESTAURANT& CAFE AS i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital. Ibrahim Kaplan (44) fra Løten er daglig leder, eier og enestyre. Han er fra før inne i restaurantselskap i Stange, Løten og Hamar.

NSF HOLDING AS i Ottestad har 30.000 kroner i aksjekapital og Lars Berg (29) er eier, daglig leder og enestyre.

ØST-CONSULT AS på Ilseng i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Konsulenttjeneste/rådgivning/salg innen transport og logistikk, betongspruting, samt festemidler for bygg.» Olav Enge (51) fra Sagstua står bak. Han er fra før inne i et par foretak innen transport.

ARTTECH ENTREPRENØR AS på Stavsjø i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Rådgiving, engineering, kjøp, salg, utleie og verksteddrift for kjøretøy, bygg- og anleggsutstyr samt entreprenørvirksomhet og andre produkter/tjenester (….).»Atle Stensby (32; Trond Arne Stensby (57) og Roy Stensby (36) eier en tredel hver og utgjør styret. Roy er daglig leder og Trond styreleder. Trioen har fra før ARTTECH som et ansvarlig selskap (ANS).

SKYBERG DA på Ridabu i Hamar har følgende formål: «Avvirkning av skog og bortforpaktning av fast eiendom». Jens Tore (39) og Eli Skyberg (42) står for en halvpart av ansvaret hver. Jens Tore Skyberg har fra før et enkeltpersonforetak i eget navn.

ELINS BABYSVØMMING AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Elin Kristoffersen (58) som eneeier, daglig leder og styreleder. Stinius Kristoffersen (20) er styremedlem. Elin, som har drevet med opplæring i babysvømming i mange år har fra før Bera Guide Byrå som et enkeltpersonforetak i Hamar.

MARIHØNA GÅRDS- OG FRILUFTSBARNEHAGE AS i Furnes i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital. Mari Østby-Deglum (34) er innehaver, daglig leder og enestyre. Hun har fra før et enkeltpersonforetak med barnehagedrift som formål.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.