HØYEN HOLDING AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og Rolf Arne Høyen (51) som kontaktperson og enestyre. Han er også registrert med 61,89 prosent av aksjene. Resten er fordelt på tre andre. Høyen er inne i en lang rekke selskap – for det meste innen eiendom.

WØRLD WIDÆ CLOTHING er etablert som et norskregistrert utenlandsk foretak (NUF) i Brumunddal. Marina Drec (24) står bak. Formål: «Selskapet skal designe, markedsføre, produsere, eksportere, importere, selge og utvikle produkter innenfor motebransjen på et internasjonalt plan og annet som naturlig faller sammen med dette.»

AUDIOLINK er etablert som et enkeltpersonforetak i Hamar av Vegard Tangen (49). Formål: «Konsulentvirksomhet innen lyd og bilde – samt provisjonsbasert virksomhet innen audio/video og tekstil.»

HYGGELIGLAG CATERING er etablert som et enkeltpersonforetak i Brumunddal av Jan Tonny Pettersen (54). Han har fra før Hamar Catering Events AS sammen med Stein Hauge. Selskapet hadde i fjor driftsinntekter på to millioner kroner og driftsresultat på 884.000 kroner. Resultat før skatt var på en drøy million kroner. Marginer på om lag 50 prosent smaker godt i de fleste bransjer. Pettersen ble kjent da han bygde om Hamar Catering.

ALFA TERMOGRAFERING OG ELSIKKERHET AS i Brumunddal har 32.000 kroner i aksjekapital og Bjørn Raymond Bråthen (33) som daglig leder og enestyre. Formål: «Termografering innen elektro, bygg, industri, medisin og kontroll av elektriske anlegg.» Bråthen har et enkeltpersonforetak fra før.

STANGE ASFALT AS i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og Alexander Storsveen (39) som daglig leder og enestyre. Formål: «Asfaltering, veirelaterte tjenester og annen entreprenørvirksomhet.»

MURER JOAKIM JOHANSEN AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og Joakim Johansen (26) som daglig leder og enestyre. Formål: «Mur- og flisarbeider og naturlig tilhørende arbeider.»

ENTER BYGGMONTASJE AS i Brumunddal har 110.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Entreprenørvirksomhet, prosjektering og oppføring av eiendommer og alt som naturlig hører sammen med dette, samt investering i eiendom.» Stian A. Grønbakken (27) er daglig leder og enestyre. Han er inne i et dusin ulike selskap.

BLOWOUT BEAUTY BAR AS på Ingeberg i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Salg av skjønnhetstjenester, frisørtjenester, opplæring (…).» Både Ingrid Eide Magnussen (24) og Victoria Moen Toth (24) er registrert som daglig leder. Toth er styreleder og Magnussen styremedlem. De er registrert med en halvpart av aksjene hver.

MJØSA FF AS i Brumunddal har 30.000 kroner og ble opprettet med formål å drive campingplass og utleie av båtplasser. Jørn Ødegården (39) er daglig leder og styremedlem. Jarl Ødegården (75) er styreleder. Få dager etter etableringen i slutten av oktober var selskapet med på en fisjon der Mjøsa Ferie og Fritidssenter AS var overdragende foretak og Mjøsa FF var overtakende selskap sammen med Mjøsa Eiendom 1 AS. Mjøsa Ferie og Fritidssenter AS er eid med 40 prosent av Jarl Ødegården, 40 prosent av Jørn Ødegården, 10 prosent av Cecilie Ødegården (43) og 10 prosent av Kristin Fredlund (45).

MJØSA EIENDOM 1 AS, med 30.000 kroner i aksjekapital, ble etablert samtidig med Mjøsa FF AS og har Jørn og Jarl Ødegården i de samme rollene. Mjøsa Ferie og Fritidssenter AS ble etablert for ti år siden og driver campingplassen like vest for Brumunddal/E6. Selskapets driftsinntekter kom i fjor opp i 6,5 millioner kroner for andre år på rad. Marginene ligger de siste fem årene på mellom pene 20 prosent og sterke 32 prosent. Uten utbytter er egenkapitalen bygd opp til 3,5 millioner kroner og egenkapitalandelen på 22 prosent.

BLADET GARN SA på Ilseng i Stange er et samvirkeforetak med Solveig Gaustad Engevold (30) som daglig leder og nestleder for styret. Unni Cathrine Eiken (37) er styreleder. Ann-Karin Sjøberg (33) er styremedlem. Formål: «Utarbeidelse og utgivelse av tidsskrifter. Foretaket har til formål å fremme medlemmenes økonomiske interessert gjennom deres deltakelse i virksomheten som leverandører av tjenester til foretaket.» Engevold har et enkeltpersonforetak innen fotografi. Sjøberg har Sjøbergs mjuke drømmer som enkeltpersonforetak. Eiken er registrert med Eikens Antikvariat ANS i Fyllingsdalen ved Bergen.

DIN EXPERT er etablert som enkeltpersonforetak av Dariusz Andrzej Taracha (38). Formål: «Renovering og byggetjenester, transport av byggemateriale og salg av byggemateriale.»

LISES 4U AS på Vikasenteret i Ottestad i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og Lise Nydahl Martinsen (51) som daglig leder og enestyre. Formål: «Salg av klær i butikk (….).».

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.