BBQ KAIRI MOVASSI er etablert som et enkeltpersonforetak i Hamar og skal drive gatekjøkken. Kairi Movassi (38) er fra før registrert med BBQ AS og Bar Be Que AS.

TINGNES LEGESENTER RINGSAKER AS har 30.000 kroner i aksjekapital og Hanne Mette Skaalerud (39) som daglig leder og styreleder. Unni Wenche Kleven Nordby (52) og Ida Røhr (38) er styremedlemmer.

NANOCASTING AS i Hamar har 100.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Levering av produkter og tjenester knyttet til overflatebehandling og til produksjonsprosesser samt det som naturlig står i forbindelse med dette.» Tormod Botheim (62) leder styret der Kristin Elisabeth Søby (63) er styremedlem. Peter Søby Botheim (35) og Espen Søby Botheim (30) er varamedlemmer.

Ø. MADSBERG AS i Hamar har 500.000 kroner i aksjekapital og skal drive Rema-butikk på Storhamar. Øyvind André Madsberg (35) fra Elverum er eier, daglig leder og enestyre.

BESTFØR AS på Brøttum i Ringsaker har 100.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Bestfør AS skal utvikle, selge og drifte systemer for kontroll av varer, produkter og andre ting med begrenset holdbarhet, eller på andre måter bør overvåkes periodisk.» Peder Andreas Stokke (45) er daglig leder og største eier med 35 prosent. Han er også styremedlem. Birgitte Tollan Stokke (46) har 34 prosent og er styremedlem. Bård Henrik Stokke (42) fra Årnes har 11 prosent og er styreleder. Marion Selle Rogne (25) og Pål Martinus Rogne (55) har ti prosent hver.

STANGE BENSIN OG VEISERVICE AS har 100.000 kroner i aksjekapital og skal drive bensinstasjon. Sindre Valle (42) er daglig leder/styreleder og har 70 prosent av aksjene. Kristin Østberg Karset (39) har resten og er styremedlem.

MORTEN WOLD (33) har etablert enkeltpersonforetak i eget navn i Furnes. Formål: «Produksjon av klær og tilbehør ellers.»

VALUE ACCOUNTING INNLANDET AS i Brumunddal har 100.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Økonomisk rådgivning, regnskapsførsel, konsulenttjenester samt det som naturlig står i forbindelse med dette.» Value Accounting AS i Kristiansand er eneeier. Hanne-Maudis Fremmegård (33) fra Ådalsbruk er daglig leder. Bjørn Roland (42) fra Kristiansand er styreleder og Gard Ådne Aure Kverneland (30) fra Oslo er styremedlem.

NORDSVEEN INVEST AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital. Kvarberg Holding AS i Brumunddal eier 61 prosent, Paal Bergsodden Holding AS i Moelv har 20 prosent og Arne K. Holding AS i Brumunddal de siste 19 prosentene. Paal Bergsodden (33) er daglig leder og styremedlem. Lars Arne Kvarberg (38) leder styret som også inkluderer Arne Kvarberg (63). Alle tre har andre roller i foretak fra før.

ZN IMPORT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp og salg av sportsutstyr og alt som hører naturlig til dette.» Kristoffer Nygård (32) fra Hamar er styreleder og daglig leder. Soren Zangana (28) fra Oslo er nestleder for styret på to. Førstnevnte har fra før Nygård Web som et enkeltmannsforetak.

LUNDSBAKKEN ELEKTRO AS i Hamar har 50.000 kroner i aksjekapital og skal primært drive med elektroinstallasjon. Frank Lundsbakken (33) er daglig leder/enestyre. Han var eier av 24 prosent i Elektrikeren Hamar AS som begjærte oppbud like før jul i fjor.

LØTEN INTERIØR DA har følgende formål: «Salg av gave- og interiørartikler; klokker, lamper, gardiner, bilder og rammer, pyntegjenstander, småmøbler, duker og løpere, lys, potter og et». Steffen Kristiansen (31), Katrine Johansen (26) og Malin Kristiansen (30) stå for en tredel hver. Sistnevnte er styreleder.

RSL INVEST AS i Brumunddal har 30.000 kroner og Roar Stalsberg Lund (59) som eier, daglig og enestyre. Han er fra før aktiv i et par andre selskap – deriblant Norpla AS i Brumunddal som daglig leder.

ADRIAN GULV OG MALING AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Claudiu Adrian Ilies (37) som eier, daglig leder og enestyre. Ilies har et enkeltpersonforetak fra før.

FRANK& HEBBE SPORT AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Selge og drive sports-agentur i Norge. Salgsagenter for L.fashion group as, Lasting sport s.r.o ullprodukter, Salming underwear. Samt diverse andre små agenturer.» Frank Snekkevåg (50) fra Hamar og Rune Hebbe Svendsen (55) fra Tønsberg står registrert med en halvdel hver av aksjene. Snekkevåg er daglig leder og styremedlem. Svendsen er styremedlem. Snekkevåg har fra før et enkeltmannsforetak med følgende formål: «Salg av herreklær og skjorter, slips til faghandelen i Norge.» Svendsen har et enkeltpersonforetak med «agenturhandel med møbler, husholdningsvarer og jernvarer» som bransje.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.