IMPETUS INVEST AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Vegard Kokslien AS, eid av Vegard Kokslien (36) er eier. Kokslien er daglig leder og enestyre. Kokslien har et dusin andre roller i diverse foretak – for en stor del innen eiendom/utvikling.

KULTURSTUDIO CASA DE RUNDIMO er et enkeltpersonforetak i Stange. Anne Pia Ngoma-Rundmo (47) er innehaver. Formål: «Harddiskinnspillinger, sangtimer, kor og diverse musikk og dansekurs. Kreative og familieorientert verksted og cafe med scene/mikrofon også for poesi, filosofi og sosialantropologi. Sesongbasert overnatting/rekreasjon i norsk natur med små gårdsdyr.» Også Christel Ngoma Nkouka (38) sitter i styret.

MOES TRANSPORT AS på Ilseng i Stange har 200.000 kroner i aksjekapital. KM Holding AS, med adresse på Snarøya ved Oslo, er registrert som eier. Kurt-Ivar Moe (35) er daglig leder og enestyre. Forrige utgave av Nye Etableringer omtalte Moe-selskapet K. Moe Holding AS.

KAJSAS SKATTEKAMMER i Stange er et enkeltpersonforetak etablert av Katrine Kristoffersen (32). Formål: «Salg av interiør- og hobbyartikler.»

LIKEAGLOVE INVEST AS i Ottestad i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og Amund Barmoen (33) som eier, daglig leder og enestyre.

DIN DAG-DIN OPPLEVELSE er et nytt enkeltpersonforetak i Brumunddal. Nine Merete Havik (45) står bak. Formål: «Kroppsmassasje, hudpleie, voksing, farging vipper og bryn. Pedikyr.»

HANSRUDVEGEN BILPLEIE AS i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Bilpleie, rengjøring og klargjøring av bil, dekkskift, dekkhotell samt mindre service på bil og andre produkter/tjenester (…).» Ishaq Mohammadi (26) er registrert som eier, daglig leder og enestyre.

JENS KRISTIAN SØRENSEN (40) har opprettet enkeltpersonforetak i Hamar. Formål: «Skogbruk (avvirking og planting av skog, ungskogpleie.) og jordbruk (bortforpakting av jord, dyrking av gras).»

HUSEKSPERT AS i Åsmarka i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp, salg og drift av fast eiendom, arkitekttjenester, alternative terapier (…).» Paul Benoit Werbrouck (53) er registrert som eier, daglig leder og enestyre.

ENTER BYGG AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og er heleid av Ryberg AS i Hamar. Ryber-eier Christian Ryberg (37) er daglig leder og enestyre. Han har en håndfull posisjoner i ulike foretak fra før.

BOLIG NORGE AS i Hamar har 31.580 kroner i aksjekapital. Formål: «Utvikle og selge/distribuere teknologi av enhver art til privat og offentlig sektor. Selskapet kan også leie ut arbeidskraft samt investere i andre selskaper og eiendom.» MBM Invest AS på Ridabu i Hamar står for 95 prosent av eierskapet. Sigurd Sørensen fra Løten har resten. MBM Invest AS ble nevnt i forrige utgave av HA-serien Nye etableringer. Selskapet eies med like andeler av Bård Eivind Bratlie (42) fra Ridabu, Markus Bratlie (23) fra Ilseng og Marius Mellum (31) fra Moelv står med en tredel av aksjene hver.

JERNGREP HOLDING AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital. Christina Bruhn (48) og Eirik Bakken (52) står for en halvpart hver. Ingen av dem er registrert med andre roller enn i dette investeringsselskapet.

BRUSTAD UTVIKLING AS i Vang i Hamar er tidligere behørig omtalt i egen sak fordi det er tidligere statsråd-veteran Sylvia Kristin Brustad (50) fra Hamar/Engerdal som står bak. Hun er eneeier, enestyre og daglig leder. Formål: «Bistand med strategisk rådgivning innen ledelsesutvikling, utviklingsprosjekter, beslutningsprosesser, politiske prosesser samt utstrakt myndighetskontakt. Selskapet har også engasjement knyttet til foredrag, ledelse av debatter og konferanser (….).» Brustad er fra registrert som styremedlem i Oppfølgingsenheten Frisk AS i Moelv.

SYLSKARP FILM AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Produksjon og levering av mediarelaterte tjenester.» Mathias Eek (22), Patrick Engevold (26) og Einar Andreas Lilleengen (19) står for en tredel av aksjene hver. Engeland er daglig leder og styremedlem. Jonatan André Teigland (22) leder styret der de også to andre eierne og Tomas Sigerstad (22) sitter.

MYCOLLECTION.NO er et enkeltpersonforetak i Hamar. Vidar Kringsjaa (57) har følgende formål for foretaket: «Drift av fotomuseum samt kjøp/salg og utleie av tilhørende produkter. I tillegg vil det være kursvirksomhet.» Han eier og driver fra før Arkivprodukter AS – et Hamar-selskap med meget imponerende vekst og pene resultat.

SILE AS på Rudshøgda i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital. Formål: «Eiendom og bolig utleie.» Lene Moe Sognar (31) og Simon Per Huhtimo (25) står for en halvpart hver. Sognar har fra før enkeltpersonforetak innen fysioterapi/eiendom.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.