• KJØP OG SALG: Mads Engen Sopp.
  • MASKINER: Tommy Krokengen.

OLE LEPSØE BYGG AS på Ilseng i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og snekkertjenester som hovedformål. Ole Lepsøe (29) er daglig leder og enestyre. Han har fra før et enkeltpersonforetak.

HOKLING EIENDOM AS i Furnes i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formå: «Montering og oppsetting av nye bygg, rehabilitering av eksisterende bygg og arbeider som naturlig hører inn under ovennevnte. Selskapet skal også erverve og forvalte/drifte eiendom. Selskapet kan ved aksjetegning eller på annen måte inneha interesser og delta i andre selskap.» Lasse Hokling (51) er daglig leder og enestyre. Han har fra før Hokling Bygg som et enkeltpersonforetak.

MARTINSENS ELEKTRONIKK i Hamar er et enkeltpersonforetak etablert av Lars Martinsen (25). Formål: «Salg av elektronikk.» Postadressen er på Ridabu. Den unge gründeren er før registrert med Martinsens Dagligvare som et enkeltpersonforetak.

BUTIKKDRIFT CATHRINE KROKENGEN er etablert som enkeltpersonforetak i Brumunddal av Cathrine Krokengen (27). Med kioskdrift som formål og Narvesen.no som hjemmeside, kan man tenke seg at foretaket skal drive Narvesen-kiosk. Formålet lyder da også slik: «Butikkdrift med spill i kioskhandel med bredt vareutvalg med hovedvekt på nærings- og nytelsesmidler.»

TIMEFRAME ANS i Ottestad i Stange har følgende formål: «Hageservice i Hamar by med omegn.» Ilona Haxe (20) og Dag Ørbæk (46) står ansvarlig for en halvpart hver. Ørbæk er kontaktperson.

THONGTHA THAIMAT er et enkeltpersonforetak på Espa i Stange. Formål: «Salg av Thaimat fra salgsvogn. Vasketjenester.» Yanisa Thongtha (40) er innehaver.

ESPEN RISBERG ROOM DESIGN i Brumunddal er et enkeltpersonforetak med følgende formål: «Boligstyling og interiørtjenester samt import av addaroom.» Espen Risberg (31) står bak.

JEANETTE MADSEN (21) har opprettet enkeltpersonforetak i eget navn i Hamar. Formål: «Frisørsalong med frisørtjenester og med salg av produkter.»

STEEN-FJØSET er etablert som enkeltpersonforetak på Ridabu i Hamar. Formål: «Utleie av lokale til selskap, bryllup o.l. Salg av mat og drikke. Galleri-lokale til utstillinger av kunst/brukskunst. Omvisning for turister.» Vincens Steen Stoltenberg (40) står bak. Han er fra før registrert som deltaker i Vincens Intellectual Property ANS.

TOMMY KROKENGEN (20) har opprettet enkeltpersonforetak i eget navn i Brumunddal. Formål: «Reparatør/mekaniker på landbruksutstyr, anleggsmaskiner og andre kjøretøy generelt. Entreprenør innen landbruk og anlegg som sjåfør eller leie meg ut med eget utstyr.»

AAGÅRD AS er etablert med 30.000 kroner i aksjekapital i Løten. Formål: «Gårdsdrift, kattehotell, oppstalling, rideskole, utleie utstyr.» Thomas Birkebekk (45) er registrert som daglig leder, styreleder og eier av 50 prosent. Vibeke Johansen (35) er styremedlem.

TRAFOHALLEN AS i Hamar har 200.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp, salg og utleie av trafoer, generatorer, maskiner og andre produkter som naturlig står i forbindelse med dette. Det vil også kunne drive med import og eksport av tilsvarende produkter.» Termad Invest AS på Biri er registrert som eier. Øyvind Granum (33) fra Fall er daglig leder og Mads Engen Sopp (33) fra Biri styreleder. Sopp er inne i en drøy håndfull selskap fra før.

ASIA PLUSS AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Innkjøpsformidling mellom kunder og underleverandører innenfor mat, drikke og tilbehør. Import og eksport av matvarer og tilbehør.» Song Wang (36) fra daglig leder. Elin Gilberg (45) fra Brumunddal er styreleder. Paal Haakenstad (56) fra Moelv og Jan Stene Gilberg (50) er styremedlemmer. De to Gilberg’ene er inne i flere selskap – deriblant Gilberg Engros. Wang har et enkeltpersonforetak fra før.

2 PER AS i Ottestad i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Levere konsulenttjenester og investere i andre selskaper.» Vidar Fjeldsven (38) er daglig leder og enestyre. Han er inne i flere foretak, deriblant Frisk HMS AS der han er daglig leder.

ØØ INVEST AS i Løten har 120.000 kroner i aksjekapital og Øystein Østli (40) som daglig leder og enestyre. TKØ Invest AS på Ilseng er registrert som eier. Her er Tore K. Østli styreleder og Øystein Østli styremedlem. Junior er inne i en rekke selskap. Østli AS i Elverum er størst. Her har driftsinntektene de to siste årene doblet seg og rundet 80 millioner kroner i fjor. Resultatene er positive, men på ingen måte ruvende.

BELLEZZA HAIR er registrert som enkeltpersonforetak i Brumunddal av Catharina Sandberg (28). Formål: «Frisør».

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00