26 søkere meldte interesse for å bli ny daglig leder i Ankerskogen svømmehall etter at Morten Lillehagen går over i en annen stilling i virksomheten.

Grøndahl Orelds navn sto ikke på den offentlige søkerlista.

Styreleder Jens Gunnar Bergaust i Ankerskogen svømmehall KF er svært godt fornøyd med at Grøndahl Oreld har takket ja til jobben.

Vist resultater

– Ja, vi er veldig godt fornøyd. Grøndahl Oreld har en god bakgrunn, og har vist gode resultater ved Victoria hotell gjennom mange år. Hun har god markedsforståelse, og er opptatt av å lage gode opplevelser for gjestene, noe som er veldig viktig i Ankerskogen. Hun har også vist en god evne til kostnadskontroll og oppfølging av resultater, sier Bergaust.

En viktig jobb for Grøndahl Oreld blir å videreutvikle tilbudene til Ankerskogen.

– Hun er også veldig entusiastisk og motivert, så dette tror vi blir veldig bra, sier Bergaust.

Så langt er det ikke avtalt når Victoria-direktøren skal begynne i Ankerskogen.

Lang erfaring

Grøndahl Oreld har vært direktør ved Victoria hotell i Hamar i 12 år. Hun har hatt flere stillinger og lederstillinger i hotellbransjen.

– Dette er veldig spennende. Jeg mener Ankerskogen har utrolig mye å by på. Det er et fint og moderne anlegg med masse flinke folk som jobber der. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring fra vertskap på en av de fremste attraksjonene i Innlandet, sier Grøndahl Oreld.

Hun karakteriserer tiden på Victoria hotell som en fantastisk reise.

– Derfor blir det vemodig å forlate hotellet, ikke minst etter det vi har bygd opp sammen. Men jeg føler at tiden er moden for å gjøre noe annet, sier Grøndahl Oreld.

– Hvilke endringer kan du tenke deg å gjøre ved anlegget?

– Nå vil jeg først bli kjent med anlegget og de ansatte, så får vi se etter hvert. Jeg gleder meg til å møte de mange flinke ansatte der, sier Grøndahl Oreld.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.