OTTESTAD SERVICESENTER AS i Stange har 100.000 kroner i aksjekapital og skal drive bensinstasjon. Markus Røsåsen (fyller 30 den 24. juli) er daglig leder og enestyre. Overtakelsen av Esso-stasjonen er tidligere omtalt.

C & R HOLDING AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Roger Johannessen (32) er daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert som daglig leder og enestyre for Pro-Consult Innlandet AS i Hamar. Dette selskapet ble i likhet med holdingselskapet etablert i vår.

JEMBLIE MASKIN AS på Ridabu i Hamar har 100.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Kjøp og salg av maskiner og landbruksutstyr, transport, investering i eiendom (…).» Gudbrand Jemblie (61) er daglig leder og styreleder. Lars Jemblie (35) er styremedlem. De har fra før Enger Drift og Salg ANS.

BSDE IMPORT er etablert som et enkeltmannsforetak i Stange av Carl Henrik Rønning Snekkersveen (30). Formål: «Import med kjøp og salg av varer fra utland som jeg selv har agenturavtale på. Fortrinnsvis handler det om brannslukningsball og bilpleieprodukter.»

RH MULTISERVICE er etablert som et enkeltmannsforetak i Hamar av Ronny Høystad (37). Formål: «Formål Alt mulig innen håndverkerbransjen, maling av hus utvendig/innvendig, div. snekkerarbeid, bortkjøring av søppel m.m., anleggsgartner. Personlig friluftslivsveileder, friluftslivsguide.»

NPS HOLDING AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og Nils Petter Stensli (72) som daglig leder og enestyre. Han er fra før inne i tre Stensli-selskap i Brumunddal.

HUS EKSPERTEN AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Import av hus og hytter, bygging av hus og hytter, samt opparbeidelse og utvikling av tomter og eiendom for salg.» Viktor Lukats (34) er daglig leder og enestyre.

ALICE RENHOLD er etablert som et enkeltpersonforetak i Hamar av Lila Irene Salazar Gutierrez (36) og har følgende formål: «Renhold – privat og andre.»

TIPP TRANSPORT INNLANDET AS i Furnes i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Transport av gods på vei, graving og massetransport, samt utleie av arbeidskraft.» Stig Werner Dahlø (44) fra Furnes er daglig leder og styreleder. Rein Anders Ekrem (43) fra Løten er styremedlem. Dahlø er fra før registrert som styremedlem i Litra AS og Ekrem er registrert som deltaker i Løten Budbilservice ANS.

ST. OLAVSGATE INVEST AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Arild Gleditsch (55) er styreleder. Frode Hagel Vilster Sørli (45) er kontaktperson og styremedlem. Gleditsch er inne i et titalls foretak. Hamarbarnehagen AS, med driftsinntekter på 10 millioner kroner og beskjedent overskudd i 2015, er størst. Sørli har flere titalls roller i næringslivet – blant annet er han styreleder og kontaktperson for Sørli & Co Advokatfirma AS i Oslo. Her var det i fjor driftsinntekter på ni millioner kroner og driftsresultat/resultat før skatt på over fire millioner kroner.

NES-BIL AS på Nes i Ringsaker har 60.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Reparasjon av lette og tunge kjøretøy opp til 7.500 kg, kjøp og salg av bilrekvisita og deler, import og salg av biler og deler, og alt som faller naturlig sammen med dette.» Geir Evenstad (40) fra Brumunddal er daglig leder og styremedlem. Tor Bjørnar Berg (45) fra Hamar er styreleder og Jim Tony Sanding Spangen (38) fra Hamar er styremedlem. Alle har andre roller i næringslivet fra før. Evenstad er blant annet eier og daglig leder for Go Bilimport AS. Her var det i 2015 driftsinntekter på 23 millioner kroner og så vidt røde tall.

FAST GAMER AS i Ottestad i Stange har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Alt innen kjøp og salg av gamingutstyr, samt booking service til digitalfestivaler internasjonalt.» Arvid Kirkbakk Jr. (27) fra Tolga er daglig leder og enestyre.

F-S KVARBERG er et enkeltpersonforetak i Brumunddal. Frida Rogne Kvarberg (28) er innehaver. Formål: «Jordbruk med kjøttproduksjon av storfe, sauehold og grovforproduksjon. Leiekjøring. Regnskapsføring.»

ST. MIKAELS RAMMER er et enkeltpersonforetak i Vang i Hamar. Michael Schlømer (58) står bak. Formål: «Innramming av bilder. Bruktsalg.»

ANDRESEN ANLEGG OG TRANSPORT AS i Løten har 30.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Graving og transport, samt alt som har naturlig sammenheng med dette. Inkludert er også utleie av maskiner og utstyr.» Helge Herdahl Andresen (60) fra Løten er styreleder og Stian Thoresen Andresen (33) er styremedlem. Senior er fra før daglig leder for flere selskap i Tess-kjeden.

STORSVEEN HOLDING AS i Furnes i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital og Alexander Storsveen (39) som daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert som daglig leder for Stange Asfalt AS.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.