HAMAR COLONIALFORRÆTNING AS har 450.000 kroner i aksjekapital og Michael Jørgensen (45) som daglig leder og styremedlem. Kenneth Sjonfjell (33) er styremedlem. Espen Johansen (40) er styreleder. Alle er inne i andre foretak.

MALING OG VASK AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og oppussing av eiendom som formål. Adam Filipek (58) er daglig leder og enestyre. Han er fra før registrert med blant annet Filipek Maling og Vask Limited som er under konkursbehandling.

NYDAL HELSE OG SKO ANS har følgende formål: «Salg av sko og skorelaterte produkter. Foredrag og kurs relatert til fotproblematikk». ANS’et (ansvarlig selskap) har følgende deltakere: Gunhild Andrea Bax (40), Dan Morten Kleppe (39) og Rune Bechmann-Pedersen (38). Sistnevnte er kontaktperson. Alle tre har enkeltpersonforetak innen fysioterapi.

SIV. ING. SKOGHEIM er et enkeltpersonforetak på Stavsjø i Ringsaker. Terje Haug Skogheim (34) står bak. Formål: «Vaktmestertjenester samt kjøp og salg av varer innen landbruk og bygg.»

RAINBOW PIZZA OG GRILL AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og Strandgata 55 som forretningsadresse. Gatekjøkken-drift er formålet. Nasser Fawsi Al Dawimy (34) er daglig leder og enestyre. På samme adresse holdt klesbutikken 55th Avenue til en kort periode. Nå er 55th Avenue AS under konkursbehandling.

FURA AS på Ingeberg i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og skal primært drive med kjøp, oppføring, salg og utleie av eiendom. Håkon Sæhlie (34) er styreleder og kontaktperson. Ronny Lie (40) er nesteleder og utgjør resten av styret. Begge har fra før egne selskap innen VVS.

INTERN FRAKT & GRAVING AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og skal drive entreprenørvirksomhet og investeringer. Terje Floor (52) er daglig leder og enestyre. Han har fra før et NUF (norskregistrert utenlandsk foretak) med samme navn

HAMAR INTERIØRSENTER AS i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital og investeringer/eiendom nevnt spesielt i formålet. Guro Klausen Bergseng (30) er daglig leder og styremedlem. Magne Klausen Bergseng (39) er styreleder. De er fra før registrert med til sammen 66 prosent av aksjene i Drømmekjøkkenet Hamar AS. Her var det i fjor driftsinntekter på 4,9 millioner kroner og røde tall for fjerde år på rad. Egenkapitalen var på minus en million kroner.

SIRKULA NÆRING TOMTESELSKAP AS i Furnes i Ringsaker har 479.250 kroner i aksjekapital. Selskapet er heleid av Gålåsholmen Eiendom AS med fem jevnstore eiere – alle med Platou i etternavnet. Det nye selskapet skal drive med eierskap, drift og utleie av fast eiendom. Kåre Nygård (66) er daglig leder og styreleder. Resten av styret består av Anne Marie Platou (53), Kjersti Platou (60), Hedvig Platou Nygård (62), Grete Platou (66) og Marit Platou Bøhmer (67).KIRKNES-WIEN INVEST AS i Hamar har 75.000 kroner i aksjekapital. Dag Tore Wien (67) er daglig leder og enestyre.

NÆROSET EIENDOMSUTVIKLING AS i Næroset i Ringsaker har 30.000 kroner i aksjekapital. Even Haukåssveen (32) er daglig leder og enestyre. Han er fra før styremedlem i Lucky Mat AS som eies og drives av Jan Arne Haukåssveen (59).

SD EIENDOM AS i Brumunddal har 30.000 kroner i aksjekapital og Svein Håvard Sørum (50) som daglig leder og styremedlem. Thor Christian Dobloug (51) er styreleder. Begge er inne i en til dels meget lang rekke foretak fra før.

SKYBERG INVEST AS i Brumunddal har 200.000 kroner i aksjekapital. Nils Peter Skyberg (54) er daglig leder og enestyre. Han er fra før blant annet daglig leder og eier av Nor Heat AS med et 20-talls ansatt og driftsinntekter på 30 millioner kroner i fjor. Marginene har i flere år ligget på om lag 10 prosent – det er pent i de fleste bransjer. Uten utbytter på flere år er egenkapitalen oppe i 9,2 millioner kroner og egenkapitalandelen på sterke 57 prosent.

MONSEN EIENDOMSUTVIKLING AS i Løten har 100.000 kroner i aksjekapital og Magnus Monsen (28) som daglig leder og styreleder. Håvard Monsen (41), Erik Skaaden (40) og Marius Hans Mittet (29) er styremedlemmer. De er inne i andre foretak.

SAMEIEN HOLDING AS på Ridabu i Hamar har 30.000 kroner i aksjekapital. Ole-Kristian Sameien (45) er daglig leder og enestyre. Formålet er mer omfattende og spesifikt enn navnet tyder på: «(...) investeringer og administrasjon av andre selskaper, kjøp og salg av aksjer (....). Konsultenttjenester innen IT. Medieproduksjon og salg av ulike medier (filer, musikk, video og trykksaker).»

GRAND REHABILITERING AS i Hamar har 50.000 kroner i aksjekapital og følgende formål: «Bedriftsrådgivning og kursvirksomhet.» Frode Skjølsvik (56) er daglig leder og enestyre.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.