Ei kvinne og en mann ble pågrepet av politiet i Løten i formiddag. De kjørte den etterlyste bilen, som i går kveld kjørte på en 30 år gammel kvinne i Elverum. Bilen stoppet ikke etter ulykka, men stakk fra stedet.

Ifølge politiet var det en stjålet sølvgrå Audi A4 med registreringsnummer BD 43519 som kjørte på kvinnen på riksvei 25 like før klokka 20. Det var flere vitner til hendelsen, som skjedde et sted uten fotgjengerovergang. Kvinnen i 30-åra fra Elverum fikk en bruddskade i ankelen. Kvinnen er gravid og ble sendt til Ullevål universitetssykehus. Hun er ennå ikke avhørt.

I hele natt har patruljer fra politiet lett etter bilen. Letingen har pågått i Hamar, Løten, Elverum, Budor og Gåsbu-området.

Litt før klokka 10.30 i formiddag kunne politiet fortelle:

- Den aktuelle bilen vi har etterlyst ble stanset av politiet i Løten. To personer er pågrepet.

Politiets operasjonsleder, Kjartan Waage, forteller at bilen ble stjålet på Romerike tirsdag. Derfra har de to tatt seg en kjøretur på hjemtraktene. De to som ble tatt i formiddag, er henholdsvis fra Ringsaker og Elverum.

- Begge er kjenninger av politiet, forteller Waage.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.