Etter fire uker med RenoNorden som ny avfallsleverandør på Hedmarken, har det totalt kommet inn rundt 2800 meldinger om uavhentet søppel i Ringsaker, Hamar, Stange og Løten.

Fredag avholdt Sirkula et internmøte, der det ble avgjort at man vil avvente situasjonen til neste statusmøte med RenoNorden, som skal holdes førstkommende mandag morgen.

Men man fastslår at det fortsatt er mye søppel som står igjen ute blant kundene, og derfor settes det også i helga inn ekstra ressurser.

kjører ekstra i helga

– I helgen blir det innkjøring av manglende tømminger lørdag. Søndag skal det gjøres en gjennomgang av borettslag og lignende eiendommer med felles tømmepunkter, fordi det fortsatt er for mange mangler i forbindelse med tømminger der, sier Sirkula-direktør Grethe Olsbye.

– Og så beklager vi selvsagt overfor abonnenter som fortsatt opplever problemer, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.