Eiendomsavdelingen har knapphet på ressurser. Å prosjektere en ny skole til anslagsvis 230 millioner kroner tar nødvendigvis tid.

– Bare entrepriseformen tar minst ett halvt års tid. Det er vanskelig å love mer enn vi kan stå for. Vi utnytter ressursene så godt vi kan. Når vi jobber grundig, kan vi minimalisere uforutsette ting i en byggeprosess. Det er vår erfaring. Det heter at man må skynde seg langsomt, sier Lunstøeng.

– Denne saken skal politisk behandles og utredes. Ting tar tid. Når vi først kan begynne å bygge, er prosessen kommet langt. Vi kan jo ikke hoppe over noen ledd heller. Vedtaket om å slå Romedal sammen med Stange ungdomsskole, utløste jo nettopp diskusjonen om bygging av en ny ungdomsskole i Stange, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.