Stoychev er formann for renovatørene som holder til på Trehørningen. Mandag hadde han og kollegene første arbeidsdag med Nortransport-logo på klærne.

– Vi har akkurat begynt, så vi får se hvordan det går. Nå er vi veldig lettet og fornøyd. Nortransport er et stort firma med lang erfaring fra renovasjon, sier han.

Stoychev forteller at de ansatte kom på jobb med smil om munnen da det ble kjent at de fikk beholde jobbene gjennom den nye arbeidsgiveren.

– Alle renovatørene er med videre; ingen har sluttet, sier han.

Nortransport-avdelingsleder Stig Bromseth sier de rundt 25 renovatørene er fast ansatt så lenge kontraktsperioden med Sirkula varer. Videre ansettelser avhenger blant annet av om Nortransport vinner anbudet og får fortsette med avfallshenting når den midlertidige perioden er over.

I mellomtiden vil renovatørene hente søpla som normalt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.