Kvinnepolitisk leder gjennom mange år Anniken Huitfeldt har informert valgkomiteen om at hun ikke ønsker gjenvalg som kvinnepolitisk leder i Arbeiderpartiet.

Innlandet Arbeiderparti har tirsdag foreslått stortingsrepresentant fra Hedmark Anette Trettebergstuen som ny leder for Arbeiderpartiets kvinnenettverk.

Trettebergstuen er i dag første nestleder i familie- og kulturkomiteen på Stortinget, som jobber med likestillingspolitiske saker. Hun har også sittet i sentralstyret til Arbeiderpartiet.

– Det er hyggelig at Innlandet foreslår meg. Kvinnenettverket er enormt viktig for partiets politikkutvikling og synlighet på likestillingsfeltet sentralt og lokalt, men nå må valgkomiteen få gjøre jobben sin, sier Trettebergstuen til Dagsavisen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.