Det var UP som stoppet mannen utenfor Hamar natt til søndag. Tenåringen ble målt til 116 km/t i en 80-sone. Dermed tok politiet førerkortet, og den unge sjåføren blir anmeldt. 

Også i Brumunddal beslagla politiet et førerkort etter et trafikkuhell lørdag kveld. En bil hadde kjørt av vegen, og årsaken er i følge politiet trolig sykdom hos sjåføren. De tok beslag i førerkortet. 

Over på Gjøvik, blir en mann i slutten av 20-årene anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort.

GRISEKJØRTE PÅ TYNSET

På E16 ved Slobrua, mistet en mann i 30-årene førerkortet etter at han ble målt til 148 km/t i en 90-sone. Mannen anmeldes også for råkjøringen.

Oppe i Østerdalen blir en mann i slutten av tenårene anmeldt for grisekjøring i Tynset sentrum.

Ellers ble sent lørdag kveld en bilist stoppet av politiet på Dokka, mistenkt for å kjøre i beruset tilstand. Mannen, som er fra distriktet, ble kjørt avgårde for en blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og mannen anmeldes.

Også på Lunner blir en kvinne anmeldt etter å ha kjørt i påvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt, og passasjeren måtte ta over rattet, melder politiet. 

Heller ikke i Trysil hadde alle som var ute på vegen alt på stell. En mann, som i følge politiet ikke var fra bygda, blir anmeldt etter å ha kjørt uten førerkort.

BRANN PÅ FAGERNES

Ellers har det også vært litt festbråk i Innlandet i løpet av natten. På Kapp måtte en beruset mann fjernes fra området rundt Kapp Melkefabrikk. 

Nede i Solør avsluttet politiet en fest i 03-tiden etter flere klager på støy. 

I Elverum tente noen på søppel utenfor en butikk. Heldigvis var politiet raskt på pletten og fikk slukket brannen.

På Fagernes måtte brannvesenet tilkalles på grunn av brann i noen søppeldunker. Brannvesenet fikk slukket brannen, og det var aldri fare for nærliggende bygninger.

Oppover i Gudbrandsdalen, på Tretten, så går 13 Festivalen av stabelen i helga. En beruset mann som var til sjenanse for andre, måtte fjernes fra festivalområdet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.