Kommunikasjonssjef Jens Nordahl i Vinmonopolet deltok på befaringen som ble arrangert i Hamar i august, og forteller at de ble svært godt mottatt av kommune og ordfører.

Vinmonopolet har tre hensyn å ta når de skal vedta nye steder for etablering. Det er økonomi, tilgjengelighet og legitimitet.

– Halvparten av de nye butikkene går til kommuner som ikke har pol fra før. I Hamar er det en kort gåtur mellom bysentrum og dagens pol, så dagens tilgjengelighet til pol i Hamar er god. Vi har også skjelt til at et nytt pol vil kunne svekke omsetning og utvalg ved eksisterende pol. I dag er polet på Hamar ett av sju slike utsalg i Norge. Men her er ingenting hogget i stein, og vi følger med på utviklingen på Hamar, sier Nordahl.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.