Kommunen overtok bygget mandag 22. mai, men på grunn av at flyttingen for arbeids- og opplæringssenteret byr på en stor omstilling, tas ikke bygget skikkelig i bruk før mandag 3. september. Avdelingsleder Ragnhild Bekk forteller at framdriften er etter planen. Arbeidet utomhus skal gjøres ferdig i løpet av juni.

Fram til september skal Arbeids- og opplæringssenteret blant annet bruke tid på faglig planlegging. Ferieavvikling er en annen faktor som spiller inn på at det drøyer litt før de flytter inn på ordentlig.

Senteret fikk tidligere i mai navn: Løten virke. Det var løtensokning Tor Fjærgård som meldte inn forslaget.

– Vi er veldig fornøyd med navnet. Det er kort og greit. Det er geografisk beskrivende og åpent, samtidig som det sier noe om hva vi driver med, sier Bekk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.