Det var i går, tirsdag at et småfly styrtet på et jorde like ved Olrud i Ringsaker.

Politiet fikk melding om selve styrten klokken 16.46 tirsdag ettermiddag.

Det var to personer ombord i flyet og begge omkom i ulykken.

Møter havarikommisjonen

Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad forteller til HA onsdag morgen at etterforskningen av ulykken fortsetter utover dagen.

- Vi skal i et møte med Statens haverikommisjon for transport klokken 08.00. Deretter vil kommisjonen dra til åstedet for å jobbe med flykkorget sammen med krimteknikkere på stedet, sier Krogstad.

De vil også fortsette avhør av vitner som kan ha gjort observasjoner i forbindelse med styrten.

Han kan per nå ikke si noe om hva som kan være årsaken til styrten.

Navn frigis etter avtale med pårørende

De omkomnes nærmeste pårørende er varslet og politiet vil i dialog med dem, bestemme om og når de går ut med navn på de omkomne.

- Det er opp til dem å bestemme. Vi vet mer om dette utover dagen, sier Krogstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.