Bildet av de smilende guttene som steker små pannekaker på bålpanne var ett av mange fine bilder vi fikk tilsendt etter årets vinterferie. Jens og Iver var sammen med mor og far på hytta fra torsdag til søndag, og de fikk dermed både snøvær og noen fantastiske soldager.

– Vi fikk bålpanne til jul og har faktisk laget det meste av maten utendørs disse dagene, både i fantastisk solskinn og i snøvær. Her ble det grillet både biff og laks, og guttene tok seg av pannekakestekingen. Det var veldig stas. Stekte munker ble det også, forteller Marianne Dobloug, tok tok bildet av de fornøyde guttene.

Og om kveldene ble det både brettspill og kortspill, slik det skal være på hyttetur.

– Så ble det litt skigåing, ikke så mye, men vi pilket på Nybusjøen, sier hun.

Det er flere som har brukt vinterferiedager på fjellet, ser vi av bildene vi har fått tilsendt. Reidun Holm er fotograf bak det stemningsfulle bildet fra Bjønnåsen. Her er det barnebarna hennes, Ingeborg (8) og Ingrid (3) Holm Gjerde fra Hamar som er ute og koser seg i kveldsmørket med tente lys.

– De kom sammen med foreldrene sine så vi var samla på hytta vår på Bjønnåsen. Jentene koste seg fælt. forteller bestemor Reidun.

Men mange har også holdt seg nede i lavlandet i vinterferieuka. Randi Eggum Wangen, som sender mange leserbilder til oss, har gått turer langs mjøsstranda og sendt fine glimt derfra.

Også Berit Brønstad har holdt seg langs vannkanten og er mester for det fine bryggebildet.

Send oss flere flotte vinterbilder til red@h-a.no eller på MMS til 1963! Merk meldingen med HAfoto og legg ved en bildetekst og navnet på fotografen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.