Årsaken er flomfare i området som følge av regnværet som rår.

Det ble første at strekningen var stengt, men nå i skrivende stund klokken 13.27 melder NSB at toget kjører med nedsatt hastighet på strekningen.

BaneNor forteller at årsaken til den korte stengningen var vannansamlinger på sporet mellom Lillehammer og Bergseng. Det ble vurdert at det ikke var så mye vann at det var fare for masseutglidning, informerer pressevakt i BaneNor, Randi Folke-Olsen.

Hun ber samtidig alle reisende i kveld om å følge ekstra nøye med på infotavler og på Twitter. Hun forteller også at BaneNor har hevet beredskapen i kveld på grunn av været.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.