Fra rundt klokken 12 er det ventet at himmelens sluser skal åpne seg på vidt gap over Hedmarken.

Det er meldt jevnt mye regn utover ettermiddagen, med en varslet topp mellom klokken 18 og 22.

YR.no er det gult farevarsel, både på grunn av nedbørsmengdene i seg selv – og også på grunn av flomfaren dette medfører.

Farevarselet gjelder alle kommunene på Hedmarken – Hamar, Stange, Ringsaker og Løten.

Foreløpig tyder værvarselet på at det kan komme så mye som 30-40 mm nedbør i løpet av dagen.

Vi oppdaterer med siste nytt utover dagen!

Har du tips eller bilder? Kontakt oss på e-post eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.