Politiet går ut med en generell melding om at vogntog som blir stående fast i bakker skaper problemer i med trafikkavviklingen flere steder i Innlandet.

Det har også vært tilfeller hvor vogntog har kjørt av vegen.

Sissel Svarstad, som er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, forteller at dette har skjedde blant annet på E6 og på mange sideveger hvor det er bakker.

- Det er glatt for vi har ikke fått inn meldinger om at vogntogene er dårlig skodd, sier hun.

En del av vogntogene legger på kjetting og kommer seg videre, men mange har ikke kjetting og blir stående til de enten blir berget bort eller får utstyr slik at de kommer seg videre.

Det er ikke rapportert om personskader i forbindelse med alle uhellene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.