I følge politiet har det vært en natt på det jevne, med flere hendelser som involverer fyll og bråk. 

I Åsnes i Solør ble en gutt i slutten av tenårene innbrakt for ordensforstyrrelse, og kom samtidig med trusler mot en offentlig tjenestemann. Det vil han bli anmeldt for.

I Hamar rett før klokken 02:30 ble en litauisk statsborger pågrepet med mistanke om promillekjøring. Politiet etterforsker saken, og har sikret seg blodprøve. Kjøreturen kan ende med siktelse for litaueren.

var ufine

Politiet i Hamar måtte også rykke ut til en privatfest rett før klokken 03:00, og avsluttet festlighetene på grunn av klager på støy og høy musikk.

Rett etter klokken 03:00 ble en beruset kvinne i Elverum brakt inn til arresten. Kvinnen, som var ute og feiret sin bursdag, slo seg vrang og nektet å oppgi personalia til politiet. I tillegg var hun ufin i munnbruken. 

Omtrent samtidig måtte politiet i Hamar ta seg av en annen kvinne, som lagde bråk på en privatadresse i Hamar. Kvinnen slo og sparket etter politiet, og både damen i Elverum og damen på Hamar kan vente seg et forelegg fra lovens lange arm.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.