12 båtførere ble stoppet av politiet på Mjøsa i går kveld. Alle ble sjekket om de hadde promille.

Politiets operasjonssentral rapporterer at flere av båtførerne hadde drukket på båtturen, men alle hadde under 0,8 i promille. Derfor fikk de kjøre videre på turen i det flotte været som var i går kveld.

Den flotte sommerkvelden i går gjorde at flere enn båtførere på Mjøsa slukket tørsten med alkohol. Politiet måtte rykke ut til en fest i Elverum etter at naboer hadde klaget på svært høy musikk fra en fest i et bolighus. Politiet fikk dempet lydnivået slik at festen kunne fortsette uten å plage naboene.

I Moelv skal det angivelig ha vært flere ungdommer på moped som lagde bråk i natt. Politiet ble tilkalt, men politiets operasjonssentral rapporterer at da de kom til stedet var det ingen unge mopedister å se...

Politiet måtte ta hånd om tre smågutter på Gjøvik sent i går kveld. De tre hadde gjort skadeverk på Kvartshagen barnehage. De tre ble tatt med hjem til foreldrene sine, som i dag kontakter barnehagen for å gjøre opp for nødvendige reparasjoner på barnehagen.Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.