I morgen er det nøyaktig to år siden den meget synlige storbrannen i Hei-låven i Ringsaker.

Årlig brenner det driftsbygninger for flere hundre millioner kroner i Norge.

Som landets største landbrukskommune må Ringsaker ta sin andel. 31. januar i fjor skrev HA at antall branner i Ringsaker var halvert siden 2001.

Brannene i 2014 var imidlertid uvanlig store og nådeløse.

Best huskes kanskje brannen på den såkalte Hei-låven på en høyde ved Brumunddal. Ingen dyr døde.

Da grisefjøset på Ousdal nedre på Nes brant ned til grunnen 26. mai 2014 mistet 300 dyr livet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.