Politiet måtte ta hånd om to bilførere som kjørte i rus i går kveld og i natt.

Ved Midtskogen, mellom Hamar og Elverum, ble en mann i 50-årene stanset av politiet søndag kveld. Han kjørte i rus og hadde ikke førerkort. Dermed blir det et oppgjør med politiet etter den kjøreturen.

Litt etter midnatt ble en svenske stoppet på E6 ved Arnkværn-krysset. I følge politiets operasjonsleder framstod bilføreren som beruset, og han ble derfor tatt med inn til utåndingsprøve.

På E6 på Rudshøgda kolliderte en kvinne med en elg søndag kveld. Kollisjonen var så kraftig at elgen døde på stedet, mens kvinnen ble kjørt til legevakta for en sjekk.

På Hov i Søndre Land ble fire gutter i 20-årene stoppet av politiet i natt. Politipatruljen fattet mistanke om at de kjørte i rus. En rask urinprøve ga utslag på bruk av narkotika. Patruljen fant også narkotika i bilen. Alle fire blir anmeldt for forholdet.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.