Starten på påsken ble svært dyr for mange bilførere. I hvert fall for dem som ga gass gjennom Østerdalen søndag.

På riksveg 3 ved Atna hadde UP en kontroll der de etter hvert fikk det svært travelt med å vinke inn den ene bilføreren etter den andre. Til slutt stoppet telleapparatet på 32, som hver seg fikk en sviende fartsbot. I tillegg var det fire bilførere som i tillegg til fartsbot, ble fratatt førerkortet på stedet etter å ha kjørt mye over fartsgrensa på strekningen. Høyeste hastighet ble målt til 135 km/t. 

Det er ikke første gangen UP tar mange som kjører for fort gjennom Østerdalen på denne strekningen. Er UP på farten mellom Elverum og Tynset, kan  du nesten være sikker på at de slår til med kontroll på Atna nord for Koppang.

150 sjekket

150 bilister i påsketrafikken ble i formiddag vinket inn til siden av politiet på E6 i Åkersvika utenfor Hamar.

Heldigvis kunne politibetjentene på stedet konstatere at ingen av de kontrollerte bilistene blåste rødt i politiets instrumenter. Dermed ingen overtredelser å melde.

Utover disse kontrollene er det ikke meldt om flere som har kjørt for fort i starten på påsken, men noen klarte ikke å holde seg edru. Ei kvinne på 25 år er anmeldt etter promillekjøring ved Brumunddal. 

Det var rett før klokken 02:00 natt til søndag at politiet meldte at de hadde stoppet en kvinne på 25 på E6 utenfor Brumunddal.

Det viste seg at kvinnen kjørte i beruset tilstand. Hun blir anmeldtfor forholdet og førerkortet er beslaglagt av politiet.

BRÅK PÅ LILLEHAMMER

Ellers var det også andre hendelser for politiet i Innlandet natt til søndag.

På et utested på Lillehammer brøt det ut slagsmål i halv tre-tiden mellom flere personer på et utested. En mann ble slått i hodet med et glass og måtte på legevakten. Politiet oppretter sak.

Senere ble en annen mann i samme by innbrakt til arresten, etter at han ikke hadde fulgt et pålegg fra politiet om å fjerne seg fra sentrum.

Også i Elverum måtte politiet i aksjon. 2 menn ble pågrepet for bruk av narkotika på et utested. De innrømmet hva de hadde gjort, og politiet oppretter også her sak.


Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00