Bussen "Jigsaw" har 17 jenter og én gutt og er en av mange busser i området som nå brukes i russefeiringen.

Natt til lørdag av bussen og flere andre busser ved Vikingskipet hvor de hadde parkert for natten.

Bussjef April Hartung forteller at de normalt sett alltid går vakter for å passe på bussen, men akkurat klokken 02.00 var det en hendelse som gjorde at ingen passet på et kvarter.

Skrev fuck you

Da de kom tilbake hadde noen tagget ned bussen deres.

- De hadde skrevet "Fuck of" på hele sida og laget en masse grønne krusseduller. Vi ble ganske sjokkerte. Dette er et prosjekt vi har brukt over én halv million kroner på, sier Hartung.

De har nå med whitesprit klart å få bort "Fuck you", men mye av grønnfargen er igjen. I tillegg er en del av grunnlakkeringen ødelagt.

Anmelder saken

April håper nå de skyldige melder seg.

- Jeg håper ikke det er russ som står bak. Det er jo forferdelig unødvendig. Vi blir jo fortvilet, sier hun.

Hun forteller at det ble begått hærverk på to andre busser også, men at det var deres som ble hardest rammet.

- Vi kommer til å anmelde det hos politiet i morgen (tirsdag), sier bussjefen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.