Gjennom vinteren har Vang skiløperforening arrangert fem klubbrenn. Tirsdag var mange av deltakerne samlet på Høyvang til sesongavslutning og premieutdeling.

Til sammen har 186 skiløpere i alle aldre vært med på ett eller flere av sesongens skirenn i regi av Vang skiløperforening. 89 har vært med på fire eller alle fem rennene. 

Tirsdag fikk de velfortjent oppmerksomhet for rennene de har gått gjennom vinteren. 

I klassen jenter ti år var det mange ivrige skiløpere som fikk premie for vinterens renn på Høyvang tirsdag. 

– Det som er gøy med å gå på ski, er å få premie og å bli heiet på under rennene. Det er mange foreldre som heier, og det er gøy. Vi skal fortsette å gå på ski, alle sammen, sier Martine Bakken Brustad. 

Liam Bjørseth Horten (8) og Edin Bjørseth Horten (6) går mye på ski og har vært med på alle rennene i vinter.

– Jeg skulle ønske det var flere renn i år. Det som er gøy med å gå på ski, er at jeg stadig lærer nye teknikker, sier Liam. 

– Jeg synes ski er en fascinerende ting og det er litt gøy, følger Edin opp. 

Amund Wiken som er leder for langrennsgruppa i Vang skiløperforening synes det er bra at de kan samle hele klubben til avslutning. Han mener samholdet på tvers av aldersgrupper er viktig for løperne. 

– De yngste ser veldig opp til de eldre. Mange er med og hospiterer med andre alderstrinn på treninger, slik at de kan lære av hverandre, sier han. 

Seniorløperne ble også hedret under avslutningen. Blant annet ble Marte Hafsahl Karsets resultater på langløp dratt fram. 

– Hun leverer gode plasseringer i langløp, og det er morsomt for klubben, sier Kjell Arne Østvold. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.