Klokken 01:20 i Hamar ble en mann i 20-årene pågrepet og kjørt til arresten etter å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet.

01:33 ble en mann i 40-årene bortvist fra et serveringssted i Hamar sentrum grunnet ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Snaue 20 minutter senere ble en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted, rett utenfor et av byens serveringssteder.

Både i Elverum og Gudbrandsdalen ble det meldt om slåssing og bråk i natt.

I Elverum fikk politiet ved 01:30-tiden melding om flere personer som slåss i sentrum. En av de involverte - en mann i 20-årene - ble gitt pålegg om å forlate sentrum.

I Sel gikk det enda hardere for seg: Ved 02-tiden ble en mann i 20-årene anmeldt etter å ha skallet og bitt vakter på en festival. Ifølge politiet er det kun snakk om minimale skader på de fornærmede. Den mistenkte mannen hadde stukket fra stedet rett etter hendelsen, men ble raskt sporet opp av patruljen.

I Lillehammer måtte en svært beruset gutt i tenårene kjøres til legevakten etter et falluhell. Gutten hadde ramlet utfor en jordbakke ned mot Mesnaelva ved Lilletorget og pådratt seg sårskader.

LES OGSÅ: Nattens båtpatrulje endte med fire anmeldelser

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.