Fra Hedmarken er det ikke notert en eneste hendelse av festbråk eller andre ting natt til fjerde juledag.

Den eneste hendelsen er sammenstøt mellom elg og bil i Stange sent onsdag kveld. Det kan du lese om her.

Fra Oppland melder politiet blant annet om følgende hendelser natt til torsdag:

En person ble bortvist fra et utested i Gjøvik ved midnatt. Vedkommende hadde vært involvert i noe bråk på utestedet og godtok politiets pålegg.

Klokken 01.53 ble en person bortvist fra Gjøvik sentrum etter slåssing ved et utested.

På samme tid måtte politiet rykke ut til en privatadresse på Roa der det ble meldt om festbråk. To parter hadde tørnet sammen. Gemyttene roet seg da politiet kom.

Klokken 01.10 måtte politiet roe ned gemyttene på en privatfest på Raufoss.

Like etter klokken 23 måtte politiet pågripe en mann som forstyrret ro og orden i Otta.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.