Det var på morgenkvisten lørdag politiet måtte rykke ut til en adresse i Brumunddal. Noen festglade sjeler holdt fortsatt ut, og volumet på musikken var i overkant. Det gjorde at naboene ikke fikk sove, og politiet måtte be festløvene om å dempe musikken.

På Lillehammer ble to crossmotorsyklerstjålet fra en parkert bil ved Håkons hall i løpet av natten. Begge crossyklene skal være oransje, og forholdet er anmeldt.

brann på gjøvik

Rett før klokken 02.00 ble det meldt om brann i et leilighetskompleks med 11 leiligheter på Gjøvik. Da brannmannskapene fikk slukket brannen, var en leilighet utbrent, og det var store røyk- og vannskader i flere av de andre.

En person ble sendt til legevakt for sjekk.

I Elverum blir en svensk mann anmeldt for kjøring uten førerkort, mens en jente på Gjøvik måtte kjøres til legevakta etter å ha blitt slått av kjæresten. Hun var forslått og hadde kuttskader. Kjæresten anmeldes for forholdet.

FESTEN AVSLUTTET I OTTESTAD

På Hundorp i Oppland har ubudne gjester brutt seg inn i kiosken til Sør-Fron Idrettslag på Flatmoen idrettspark. Borte er brus og andre kioskvarer.

I Ottestad måtte politiet rett før klokken 02.00 avslutte en bråkete fest. Naboene fikk ikke sove, og politiet bestemte at nok var nok.

Også på Raufoss var det feststemt ungdom i natt. Politiet måtte avslutte en fest som beskrives som «ute av kontroll».

Samme beskrivelse får en fest på Tangen, som ble avsluttet etter midnatt. I Elverum ble det også klaget på høy musikk, men her holdt det med tilsnakk, og volumet ble skrudd ned.

bortvist fra sentrum

Folkrockbandet Staut spilte blant andre under Kønnband-festivalen i går, og det var mye folk på plass i Stange sentrum. En person ble etter midnatt bortvist fra sentrum, fordi han var kranglete mot andre gjester og vaktene på et utested.

I Løten ble en bilist anmeldt og førerkortet beslaglagt etter at kjøreturen endte i et autovern. Politiet mistenker kjøring i beruset tilstand.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.