En person ble pågrepet etter en fest i en bolig i Løten natt til søndag. Det var festarrangøren selv som måtte bli med politiet.

– Han oppførte seg truende overfor festdeltakere, forteller operasjonsleder Tom Kristiansen.

I Løten gikk det hardt for seg. To av festdeltakerne i boligen ble fraktet til legevakt for behandling av småskader. Én måtte sy noen sting etter flere små kutt i armen, mens den andre ble stripset i arm og en finger. Det er foreløpig uklart hvor mange som deltok på festen. Årsaken til at festen kom ut av kontroll, er heller ikke klar, men dette etterforskes videre.

tre til arresten

Politiet har hatt en hektisk natt med mange små oppdrag. Til sammen har politiet i Hedmark innbrakt tre personer i arresten i løpet av natta: en på Hamar og to i Kongsvinger, forteller operasjonsleder Tom Kristiansen.

FIKK KNEKT NESEN

På Jessnes fikk politiet melding om et slagsmål utenfor et bolighus klokka 01.45 og rykket ut til stedet. Flere personer var involvert i basketaket. En person hadde fått knekt nesen, og han ble hentet i ambulanse.

KRAKILSK PERSON

Fra Hernes i Elverum fikk politiet melding om en krakilsk person på en privatfest i 23-tiden lørdag kveld. Vedkommende fikk skyss hjem av politiet.

100 UNGDOMMER PÅ FEST

Fra Åsnes kom meldingen om en slåsskamp på en privatfest i 23-tiden lørdag kveld. Politiet rykket ut til boligen, og der fant de intet mindre enn 100 ungdommer samlet. Tre personer ble kjørt til legevakten med småskader. Politiet oppretter sak.

LIVAT I SØRFYLKET

Politiet har hatt mer enn bare en ungdomsfest å rydde opp i i sørfylket. Mellom klokka 02 og 03 tikket det inn meldinger både fra Kirkenær, Kongsvinger og Skarnes, og de rykket ut til det ene stedet etter det andre;

På Kirkenær ble det meldt om husbråk på en privatadresse. Det var rolig ved politiets ankomst, men den ene parten ble kjørt hjem.

I Kongsvinger hadde en person fått knekt nesen utenfor et utested. Vedkommende ble kjørt til legevakten av politiet, og han ble oppfordret til å anmelde forholdet.

På Skarnes oppførte en beruset person seg aggressivt overfor andre. Politiet gjorde kort prosess og kjørte vedkommende hjem.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.