Mannen i 30-årene skulle etter planen framstilles for varetektsfengsling onsdag. Han er siktet for ildspåsettelse av bygningen White House i Elverum.

– Framstillingen er utsatt på ubestemt tid på grunn av hans helsemessige tilstand, sier krimsjef i Elverum, Roger Næss, til NRK.

Politiet ble varslet om brannen i 5-tiden tirsdag morgen. Brannårsaken er foreløpig ikke kjent, men politiet etterforsker ut ifra at brannen ble påtent.

Krimsjef Roger Næss sier til NTB at mannen selv bodde i bygningen, og at han ble pågrepet i en bil, som ble observert ved bygget like før politiet ble varslet om brannen.

Mannens forsvarer Jostein Løken sier til NRK at hans klient ikke har tatt stilling til siktelsen ennå.

Bygningen i Elverum sentrum, som trolig er fra slutten av 1890-tallet, ble totalskadd i brannen.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.