Ulykken skjedde da personbilen havnet utenfor veibanen på riksvei 2 i nærheten av Føskersjøen i Kongsvinger. Politiet fikk melding om ulykken like etter klokken 5 natt til lørdag.

Bilen ble fullstendig smadret i det voldsomme sammenstøtet.

Alle de skadde skal være ungdommer i tenårene - tre gutter og to jenter. Den ene av jentene skal være kritisk skadd.

– Den kritisk skadde og tre av de med alvorlige skader er overført til Ullevål sykehus i Oslo. Den siste alvorlig skadde ligger igjen på sykehuset i Kongsvinger. En eventuell overføring av vedkommende til Ullevål vil bli vurdert, sier kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet til Østlendingen.

Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men det skal ikke ha vært glatt på ulykkesstedet, ifølge avisa.

– Om det er høy hastighet som er årsaken eller om noe har kommet ut i veibanen, vet vi rett og slett ikke, sier operasjonsleder Jørn Akre i Innlandet politidistrikt.

Politiet har sikret blodprøver, men har foreløpig ingen holdepunkter for å mistenke ruspåvirket kjøring.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.