Torsdag var både Mosterunden og Gjestbuåsrunden blant de nypreparerte løypene på Sjusjøen. Før helga skal Haukåssveen og kompani også preparere løyper mot Ljøsheim, Snultra, Elgåsen, Aksjøen og Heståsmyra.

– Jeg regner med rundt fem mil preparerte løyper, forteller løypegeneralen til HA.

Det vurderes fortløpende hvilke løyper som skal kjøres opp, for selv om det er gode forhold mange steder nå, ser Haukåssveen at snøen sakte men sikkert må gi tapt for elementene. Spesielt der det renner vann blir det utfordringer etterhvert som sola får godt tak.

– Det minker her oppe også, men det ligger an til strålende skiføre i helga, fastslår Haukåssveen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.