Elverum ledet med tre mål ved pause mot Drammen. Etter sidebytte var derimot nesten bare ett lag på banen og Elverum ga seg ikke før 31-22 mot Kristian Kjellings menn.

Tamas Ivancsik og André Lindboe ble Elverums toppscorere med seks mål hver.

Haslum hadde bortekamp og vant til slutt med 29-25 over Halden etter å ha ledet med fem mål ved pause. Simen Schønningsen var giftigst i målprotokollen med sine 7 mål.

ØIF Arendal spilte også på bortebane, men hadde ingen store problemer med å slå ut 1. divisjonslaget Sandefjord med 28-22.

Kolstad og FyllingenBergen avgjør den siste semifinaleplassen i Trondheim torsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.