Det er TV 2 som rapporterer om dette.

Gården på Tangen var også tilholdssted under den 10. sesongen av farmen i 2014.

Nå flytter man inn igjen. Denne gangen er det kjendisversjonen.

LES OGSÅ: Tar deg fri for Farmen

– Li gård er en varm og frodig gård, og Stange er jo destinasjonen for den mest sette Farmen-sesongen noensinne. Vi håper å kunne fortelle minst like spennende historier denne gangen, sier Produsent i produksjonsselskapet Strix, Sebastian Sandsgaard til TV2.

Jakten på kjendisdeltakerne er i full gang, og resultatet får seerne oppleve på TV 2 i starten av 2019.

Les også
KULTUR HATV: Beholder bakkekontakten.
Les også
NYHET Li gård på Tangen skal være location for årets Farmen-innspilling.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.