Høstens Farmen-program starter på TV2 om to uker. Årets Farmen-deltakere skal bo på gården Sandvika, som ligger på Flosterøy utenfor Arendal.

To av årets deltakere er fra Hedmark. Den første er Tom Evensen fra Åsmarka i Ringsaker, som er lærer og tidligere spilte på Brumunddal.

Tom Evensen er med på årets Farmen for å gi seg selv en skikkelig utfordring. Han er nemlig ekstremt mørkredd, og klarer ikke å være alene på mørke steder, ifølge TV2.

Ulvedebattant

Den andre hedmarkingen i høstens Farmen, er Halvor Sveen fra Rendalen. Han er kjent som bonde, politiker og jeger.

Han gikk verden rundt med sitt rørende engasjement da han i 2015 ble hele Norges «rådyr-pappa».

Han er en av de i Norge som har sett rovdyr på nært hold flest ganger, bare denne våren har han sett bjørn fem ganger, ifølge TV2.

Farmen har sesongpremière 25. september.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.