Over hele Sør-Norge varslet politi og Veitrafikksentralene om vanskelige kjørefold i morgentimene mandag. I Vestfold varsler politiet om svært glatte veier og i Akershus advares det om vann som fryser på bakken og mindre trafikkuhell.

– Det meldes om glatte veier i Akershus som følge av regn som fryser på bakken. Alle entreprenører er varslet og har mannskaper ute. Vær forberedt på at det kan være glatt, spesielt på mindre veier med lite trafikk. Kjør forsiktig, løs oppfordringen fra Veitrafikksentral Øst litt etter klokka 6.

Fra de tre vestlandsfylkene ble det også meldt om vanskelige kjøreforhold. Fra hele landsdelen meldes det om underkjølt regn.

– Entreprenørene strør og strør, men det blir glatt igjen ikke lenge etter at de har vært der, sier John Andreas Omdal, trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen Vest, til Stavanger Aftenblad.

I Østfold meldte politiet ved 5.30-tiden om redusert framkommelighet på E6 ved Kalnes etter at biler hadde sklidd av veien, mens i Sveio i Hordaland var en trailer sklidd av veien sør for Fjontunnelen.

– Ekstremt glatte veier, biler blir stående på flat mark og spinne. La bilen bli stående hvis du kan!, tvitret politiet i Østfold ved 4-tiden.
(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.