Politiet måtte rykke ut til en leilighet i Brumunddal i natt for å stoppe husbråk.

Faren i huset var beruset, noe som avstedkom at han var verbalt utagerende overfor resten av familien. Det førte til at politiet ble tilkalt. De meklet mellom partene, som lovet og roe seg og være rolige resten av natten.

Så vidt vi vet har det ikke vært noe mer bråk i leiligheten etter dette.

Politiet på Gjøvik stanset et mann i 50-årene på Mjøsbrua i natt. Det viste seg at mann kjørte uten gyldig førerkort, noe han nå blir anmeldt for.

I Nord-Aurdal fikk et vogntog trøbbel på hålka. Det førte til at vogntoget kjørte inn i et hus som stod nær vegen. Politiet opplyser at farten var lav, og det ble derfor minimale skader på huset. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.