Klokken 15.15 tirsdag sendte politiet ut følgende melding:

"Meldt om svært glatte veger grunnet regn som fryser på bakken.VÆR OBS! og tilpass parten", skriver politet.

Politiet tilføyde at Vegtrafikksentralen har alt tilgjengelig materiell ute for strøing.

Tidligere tirsdag meldte myndighetene - og HA - om fare for glatte veger.

Gradestokken viser minusgrader, men likevel er det stor fare for at det kan komme regn i kveld.

Meteorologene har nemlig sendt ut obs-varsel om at det er fare for at det i kveld kan komme regn som fryser til is på bakken i lavlandet. Dette kan igjen føre til svært vanskelige kjøreforhold.

Varselet fra meteorologene forteller at temperaturen vil stige utover dagen, og på fredag er det faktisk varslet tre varmegrader i Hamar.

Også de som skal utenfor Hedmarkens grenser bør være obs på glatte veger. i Agder og Telemark kan det bli vanskelige kjøreforhold, likedan på Vestlandet, i Trøndelag og Nordland. I Vesterålen og Troms kan det på torsdag bli sterk storm og orkan.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.