Politiet og Statens vegvesen advarer. Det er såpeglatte veger svært mange steder.

Strøbilene kjører for fullt. Alt vi har av biler og mannskap er i arbeid så vi gjør alt vi kan for å bedre kjøreforholdene, men det er altså all grunn til å være på vakt - det er svært glatt, melder vegvesenet.

Etter flere dager med normalt og fint vintervær, er det igjen hålkeføre. Så langt har de glatte føret ført til at to biler og et vogntog kolliderte i Nord-Østerdal i går ettermiddag, og en bil havnet i grøfta ved Harasjøen i Stange i morges. Her kom ingen til skade.

I Rudsbygd nord for Lillehammer kjører saltbilen slalåm mellom biler som har store problemer med å komme seg fram på de glatte vegene.

Meteorologene sendte ut obs-varsel mandag ettermiddag om at det kan bli svært vanskelige kjøreforhold for dem som skal ut på vegene. Det kommer nemlig nedbør, og det kommer ikke som snø, men regn som fryser til is på bakken.

Utover dagen i dag, og i morgen, er det varslet at det kommer snø over Hedmarken.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.