Det må ha vært et forbausende syn som møtte polititjenestemennene i Stange lørdag.

Der fant de en stor sau med kjetting rundt halsen. Politiet etterlyser nå eieren, så savner du en slik, eller vet om noen som gjør, så ring politiet.

På Lillehammer ble en mann i slutten av tenårene i går kveld anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

KJØRTE I TUNNELVEGG

Og om du ikke visste hvor Musdalsvegen er, så skal du få vite det nå: denne vegen befinner seg i Tretten i Gudbrandsdalen. Der holdt UP i går kveld en kontroll, som endte med to forenklede forelegg og ett førerkortbeslag. Høyeste hastighet var 83 km/t i 50-sonen.

Over Strynefjellet, på riksveg 15, blir en mann i 50-årene anmeldt for promillekjøring. Kjøreturen endte i en tunnelvegg, og heldigvis ble det ingen personskade i ulykken.

I Lunner oppførte en festdeltager i 40-årene seg ufint. Det førte til at han ble bortvist fra arrangementet resten av natta.

Litt lenger nord i samme fylke, var det en ung jente som ikke klarte å oppføre seg. Dermed ble piken på rundt 20 år bortvist fra Gjøvik sentrum.

SPARKET POLITIMANN

Men det var ikke bare i Musdalsvegen i Tretten at politiet holdt trafikkontroll i går. I Brumunddal ble 42 biler stoppet i en promillekontroll, og politiet kunne sende alle videre med god samvittighet.

På riksveg 3 mellom Lonåsen og Tynset kolliderte to trailere rundt midnatt. To personer ble undersøkt av helsepersonell, men hadde ikke kommet fysisk til skade. Politiet melder at hendelsesforløpet er uklart, men fastslår at et av kjøretøyene må ha kommet over gulstripa.

Rundt klokken 02.15 var vegen ryddet.

Ryddig var det derimot ikke i Kongsvinger, der en mann i 40-årene havnet i arresten rundt klokken 01.00. Han ble først bortvist fra et utested, og svarte på det ved å sparke en polititjenestemann. Da ryker du inn.

En tur i arresten ble det også på en mann i 50-årene i samme by. Han ble utpekt som hovedmann etter en slosskamp i sentrum. 

SVINGTE UNNA REV

På Fagernes gikk det ikke like ille for en mann i 60-årene. Han ble først kastet ut fra et utested, så senere bortvist av politiet fra samme sted. Mannen var beruset, og ikke ønsket.

På Nord-Torpa havnet en bil i grøfta tidlig søndag morgen. Føreren svingte unna en rev som var på veg over vegen. Fører var alene i bilen, og ble kjørt til Gjøvik sykehus. Skadeomfanget er uklart, og føreren skal ha vært bevisst da han ble kjørt i ambulanse.

Søndag morgen har politiet også holdt en trafikkkontroll i sentrum av Elverum. En fører som ble stoppet, er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Førerkortet ble beslaglagt, og sak er opprettet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00