Mannen ble fraktet til Lillehammer sykehus med luftambulanse.

- Tilstanden til mannen er uavklart, men han er stabil, sier lege Ole Fosse til HA mandag kveld.

Han opplyser at mannen har pådratt seg moderate skader, og han skal opereres.

FALT I BETONGGULV

Arbeidsulykken skjedde på Ringsak Alm Tre i Næroset.

Ulykken ble varslet klokka 11.20 mandag.

Mannen falt fire meter ned på et betonggulv.

- Det vi har fått melding om er at en person har falt fire meter og landet på betonggulvet. Vi vet ikke hvordan dette har skjedd, ei heller hvor alvorlig personen er skadet, forteller politiets operasjonsleder, Trond Sulen til h-a.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.