* Elektronisk betalingstjeneste som brukes på festivaler, konserter og andre arrangementer, som alternativ til bankkort, kontanter og papirbonger.

* Kortet koster 50 kroner og er gyldig i et kalenderår. Fylles på ved påfyllingsstasjoner på arrangementsområdet eller på nett. For å få tilbake penger du ikke bruker opp, kreves det at du henter ut en kvittering fra påfyllingsstasjonen der arrangementet har vært holdt.

* Dersom beløpet ikke er hentet ut innen nyttår, blir det trukket 10 kroner per måned i administrasjonsgebyr. Pengene blir stående til de er spist opp av gebyret eller kunden tar dem ut.

* Tjenesten leveres av selskapet Espos Norge AS, etablert i 2006, som også leier ut betalingsterminaler/kassestymer. I 2014 lanserte selskapet et eget kantinekort for skoleelever.

Kilde: Espos Norge.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.