Det står i en pressemelding sendt ut av juryen.

Slik begrunner juryen valget:

I år går fagprisen til en pådriver, en entusiast, et arbeidsjern og en sosial begavelse av de sjeldne. I mange år har prismottageren vært regionens kanskje viktigste inspirator og faglige pådriver på vårt felt.

Vedkommende har evnen til å oppdage og gjenkjenne de gode ideene, og fort forstå hvor de hører hjemme. Repertoaret spenner vidt, og dekker hele bredden fra dokumentar til fiksjon, og treffer alle aldre.

I særlig grad har prisvinneren engasjert seg i produksjon av hjertevarmt og underholdende TV-innhold av svært høy kvalitet for barn. Dette engasjementet og denne innsikten har resultert til en imponerende og prisbelønnet portefølje for regionens største produksjonsselskap - Fabelaktiv."

Halvorsen er for mange kjent som mangeårig produsent og prosjektutvikler i Fabelaktiv på Hamar. Han produserte den aktuelle tv-serien Helium, som er spilt inn på Hamar og mye omtalt her i HA. Han har også vært med i produksjonen av tv-serietrilogien TRIO: Keplerdiamantene, Odins Gull og Cybergullet.

Halvorsen har vært styreleder i AnJazz, og er nestleder i styrene i Hamarregionen Næringsforum og Teater Innlandet.

Han var i 2016 nominert til Hamars mesterborger, samme år som Bernt Ola Volungholen fikk tittelen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.