Det skriver Storhamar på sin hjemmeside torsdag.

Storhamar arrangerer sammen med ishockeyforbundet hockeylandskamper mot Slovakia i CC Amfi 28. og 29. april.

Dette er en oppkjøringskamp før VM - som går av stabelen 5. mai i Paris.

Markeds- og arrangementsjef i Storhamar, Mathias Saxrud, har til HA tidligere sagt at målet er at 4.000 tilskuere skal komme på hver av kampene og at Storhamar skal få 150.000 kroner i klubbkassa.

Med skjenkebevillingen fra Hamar kommune i boks, kan klubben nå håpe på ytterligere fortjeneste.

Selve skjenkingen skal foregå på Iskroa med åpningstid tre timer før og tre timer etter selve kampen hver av dagene. Skjenkeområdet har 18-årsgrense.

Vi må tilbake til 2007 for å finne sist det var hockeylandskamp på Hamar og motstander Slovakia, som har flere gigantstjerner i NHL, kan komme til å ha med spillere som Marian Gaborik (Los Angeles Kings), Zdeno Chara (Boston Bruins), Tomas Tatar (Detroit Red Wings) og Marian Hossa (Chicago Blackhawks) dersom sesongen deres er over i NHL

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.