Politiet i Innlandet har fått bekreftet at den døde mannen som ble funnet på Sjusjøen søndag 27. august var Stig Ingar Evje.

Det er svar politiet har fått gjennom den foreløpige obduksjonsrapporten og identifiseringsarbeidet.

- Vi kan ikke si noe om dødsårsak da det ikke fremkommer i den foreløpige obduksjonsrapporten. Her må man avvente ytterligere undersøkelser, opplyser politiet.

Det er ikke noe som tyder på at Evje har vært utsatt for en straffbar handling.

Evje har vært savnet siden morgenen 3. mai. Da gikk han fra familiehytta på Natrudstilen i Ringsaker.

Det har i tiden etter at han ble meldt savnet vært gjennomført leteaksjoner i Sjusjøen-området og flere andre steder etter han. Flere vitner mener å ha sett Stig Ingar Evje i området rundt Spåtind. Da personen ble sett stakk han til skogs. Det ble to ganger funnet klær og utstyr i skogen. Disse ble knyttet til den savnede, men i begge tilfellene ble det klart at dette ikke var noe som tilhørte Evje.

Politiet fikk også tips om at en mann hadde oppholdt seg i Spåtind-området lenge, og at han kunne forveksles med den Stig Ingar Evje. I forrige uke politiet kontakt med denne mannen, og han ble sjekket ut av saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.